GÜMÜŞHANE / ŞİRAN - Şiran Fen Lisesi

Mrt

İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla Okulumuzun hazırladığı program ilçemiz Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda sunuldu. Programa ilçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Alperen BAŞKAPAN, Belediye Başkanımız Sayın Mutlu ÖZEL, Daire Amirleri, öğretmen ve öğrenciler ile ilçe halkımız katıldılar. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve programda görev alan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrenciler, gazetenin basım aşamasına gelinceye kadar geçtiği aşamaları görüp bilgi aldılar. Öğrencilerimizi en güzel şekilde ağırlayıp bilgilendiren gazete genel yayın yönetmeni Murat Tuğ beyefendiye teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

Liselerde Bilim Uygulamaları Projesi kapsamında, Okulumuz Şiran Fen Lisesi ile Şiran Mustafa Beyaz Meslek Yüksek Okulu’nun işbirliği ile hazırlanan, “Afet ve Acil Durum Yönetimi” sempozyumu ilçemiz Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda gerçekleştirildi. Konferansa İlçe Belediye Başkanımız Sayın Mutlu ÖZEL, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hafız Orhan AYGÜN, Meslk Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr.Hikmet AKYOL, Okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile, Mustafa Beyaz Meslek Yüksekokulu öğrencileri katıldılar. Sempozyumu hazırlayan öğrencilerimize, danışman öğretmenlerimize, sunum yapan hocamıza ve tüm katılımcılara şükranlarımızı sunarız.

Mrt

MSÜ sınavına girecek okulumuz son sınıf öğrencileri ile kahvaltıda bir araya geldik. Kahvaltı Şeyran Kafe’de güzel bir atmosferde gerçekleşti. Öğrencilerimiz hoşça vakit geçirip sohbet ettiler. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan Şeyran Kafe personeline teşekkür ediyoruz.

Şbt

“Oku-yorum, yazı-yorum” Projesi kapsamında okulumuz öğrencilerinin hazırladığı “Kutadgu Bilig Okumaları” paneli, ilçemiz Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda yapıldı. Oldukça keyifli geçen panele ilçe milli eğitim müdürümüz sayın Hafız Orhan AYGÜN, okul müdürleri, okulumuz öğrenci ve öğretmenleri katıldılar. Katılımcılara teşekkür ederken, panelist öğrencilerimizi tebrik ediyor, katkıları için emeği geçen öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Şbt

“Okuyorum,yazıyorum” Projesi, Kutadgu Bilig Okumaları, Gümüşhane il paneline katıldık. Panelde sunum yapan okulumuz öğrencisi ikra Ertürk’ü tebrik ediyor, emeği geçen öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihli depremlerin 1. Yılında, okulumuzda deprem ve tahliye tatbikatı yapıldı. Bu tür felaketlerin kayıplarını en aza indirebilmek için her daim hazırlıklı olmamız ve gerekli tedbirleri almamız gerekir. UNUTMAYALIM.

Şbt

Okulumuzda dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında şubat ayı içerisinde etkinlikler yapıldı.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci dönemini kazasız belasız bir şekilde bitirdik. Öğrencilerimiz karnelerini aldılar ve tatile çıktılar. Aynı şekilde öğretmenlerimiz de tatil için yollara düştüler. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize güzel bir tatil geçirmelerini diliyor, dinlenerek 2. Dönem başında sağlıklı bir şekilde tekrar buluşmayı Allah’tan niyaz ediyoruz. İ Y İ  T A T İ L L E R…

Ock

Dönem sonu etkinlikleri çerçevesinde bugün “gezi” etkinliği icra ettik. Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri hep birlikte Mustafa Beyaz Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret ederek bölümleri gezdik. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan Mustafa Beyaz Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Şükrü GÜRLER hocamıza ve ekibine teşekkür ederiz.

Ock

Bugünkü etkinliklerimizden görüntüler. Yeteneklerini sergileyen öğrencilerimize ve organize eden öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dönem sonu etkinliklerimiz devam ediyor.

Ock

Folklör oyunları  gösterileri. Öğrencilerimize ve hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dönem sonu etkinliklerimizden… Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.